Menu 405924b0585927bd1d109ccc1c5e8988dc5ee04c4e4c16e98ce81e1d3e0f58a7 Menu
Help a colleague in need

Ben je op zoek naar een spannende uitdaging met vrienden? Plan je een teambuilding voor jou en je collega's? Dan zit je bij ons zeker goed! Waarschijnlijk heb ook jij je al eens afgevraagd hoe het zou zijn om een computergame in real life te ervaren. Anders was je hier niet terecht gekomen. Onze escape games bieden je die mogelijkheid!
Laat je vrijwillig opsluiten om vervolgens weer te ontsnappen. Los raadsels op en verzamel voorwerpen om dichter bij de uitgang te komen. Je hebt één uur de tijd. De adrenaline giert door je lijf. Durf jij het aan?

Achtergrond

Een collega op het werk heeft het de laatste tijd niet zo gemakkelijk. Thuis loopt zijn privéleven niet van een leien dakje en ook op het werk heeft hij het geregeld aan de stok met de grote baas. De druk die hierdoor op hem rust wordt alsmaar groter. Als een goede collega en vriend wil je voorkomen dat hij er helemaal aan onderdoor gaat en besluit je even voor hem in te springen. Je doel is om een uurtje vroeger naar het werk te gaan om enkele taken van hem over te nemen, maar niemand mag het te weten komen. Zul je erin slagen je collega ongemerkt bij te staan? Can you escape the office?

Overige spellen

Bekijk zeker ook onze overige spellen! www.area56.be - www.getthehellout.be - www.theenigmafoundation.be