Nav toggle

Escape the Office

Help een collega in nood

Nu boeken

Voor wie is het spel geschikt? Dit spel is geschikt voor jong en oud. Kinderen jonger dan 15 jaar moeten begeleid worden door een volwassene. Door de moeilijkheidsgraad is het spel minder geschikt voor kinderen jonger dan 10 jaar.

Wat kost het? De prijs is afhankelijk van het aantal spelers (zie 'prijzen'). Indien je met een grote groep wenst te reserveren (afzonderlijke spelmomenten) neem je best contact met ons op.

Wat gebeurt er wanneer ik boek? Je krijgt een e-mail ter bevestiging met de prijs, tijdstip en het aantal deelnemers.

Ik heb geen bevestigingsmail gekregen? De mail met de bevestiging van je boeking, het uur, de dag en het aantal deelnemers wordt automatisch verstuurd binnen de 5 minuten. Indien je deze mail niet in je inbox ontvangt, controleer dan even je spamfolder. Nog steeds niks ontvangen? Neem dan telefonisch contact op met ons op +32 56/96.77.77 tijdens onze openingsuren (woe-vr 12u30-21u30 ; za-zon 10u-21u) om te bevestigen of stuur ons een mail.

In welke taal is het spel? Nederlands, Frans en Engels. Er zijn geen puzzels waarvoor je specifieke taalkennis moet hebben.

Is het spel rolstoelvriendelijk? Ja, je kan het spel ook spelen mits een begeleider meespeelt. Opgelet: meestal zijn de deuren 1 meter breed. Voorzie aub zelf een schans die een verhoog van 3 treden kan overbruggen (60cm).

Is het spel griezelig? Neen, het spel draait om raadsels en puzzels, niet om schrikeffecten. De kamers zijn sfeervol ingericht in het gekozen thema.

Hoe kan ik mijn reservatie wijzigen? Je kan je huidige reservatie steeds annuleren en een nieuwe reservatie maken op een beschikbaar tijdsslot. Wanneer je de reservatie wenst te wijzigen binnen de 24u voor aanvang van het spel, neem dan telefonisch contact met ons op via +32 56/96.77.77 tijdens onze openingsuren (woe-vr 12u30-21u30 ; za-zon 10u-21u)

Ik wil een geschenkenbon geven, kan dit? Tuurlijk, stuur ons even een mail op cubeonekortrijk@gmail.com met vermelding van het aantal personen. Wij bezorgen je dan een geschenkenbon die 1 jaar geldig is.

Speelbaar met meer dan 6 personen? Neen, er worden maximaal zes deelnemers in het spel toegelaten. Dit heeft te maken met veiligheid en spelplezier. We kunnen hier niet van afwijken.

Hoe raak ik er? Je kan op verschillende manieren tot bij ons raken: per trein via station Kortrijk (200m). per auto : stationsparking (300m) is goedkoopst om te parkeren. We bevinden ons op 500m van de grote markt. www.nmbs.be

Nu boeken